Current track

Title

Artist


ΙΑΚΩΒΟΣ ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ (IAKOVOS DAKOUTROS)


ΙΑΚΩΒΟΣ ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ (IAKOVOS DAKOUTROS) shows

ΙΑΚΩΒΟΣ ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ (IAKOVOS DAKOUTROS)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σαντορίνη της Ελλάδας κάτω από τις ηφαιστειακές επιρροές και δονήσεις. Σπούδασε Μουσική Τεχνολογία, παραγωγή και μουσικολογία στο Πανεπιστήμιο του Newcastle . Κατά τη διάρκεια των σπουδών του δούλευε σαν DJ για πολύ μεγάλα events και parties , μηχανικός ήχου σε διάφορα στούντιο, και παρήγαγε μουσική με σεβασμό στη House μουσική.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο είχε την ευκαιρία και την ευλογία να συνεργαστεί με άτομα που έπασχαν από ψυχική αναπηρία χρησιμοποιώντας μουσικοθεραπεία.

Στο νησί της πατρίδας του, η Σαντορίνη, είχε την τύχη να εργαστεί  για την Yoruba Records & με τον πατέρας της, τον κ. Osunlade, ο οποίος στην πορεία έγινε μέλος της οικογένειάς του. Εκτός από την Yoruba Records, έχει παραγωγές σε δισκογραφικές σε όλο τον κόσμο, όπως Sony Music U.S.A, Stereo Deluxe, Ocha Records, Vom Records, Loosin Sleep και ελληνικές όπως η Heaven Music. Η μουσική του επίσης  καλύπτει μια ποικιλία ντοκιμαντέρ του National Geographic (τώρα FOX).   Ο Ιάκωβος επιμελείται τη ραδιοφωνική εκπομπή ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΑ στο Top Melody Fm 104,9 fm κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 19:00.