ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Διάρκειας Τριών Εβδομάδων.

28 Μαΐου 2011 in Santorini Greece

Το Κέντρο Βιωματικής Μουσικής Κίνησης και Λόγου «Μαρίζα Κωχ» προτείνει ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά, διάρκειας τριών εβδομάδων, από 27 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου. Οι δραστηριότητες αυτές θα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες στο Καμάρι, θα διαρκούν έξι ώρες καθημερινά από τις 09:00 έως τις 15:00 πλην Σαββάτου και Κυριακής ενώ στα παιδιά θα προσφέρεται ελαφρύ γεύμα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημιουργικές δραστηριότητες, που οργανώνονται και πραγματοποιούνται από ειδικά εκπαιδευμένους παιδαγωγούς υπό την  καθοδήγηση της κας Μαρίζας Κωχ η οποία παράλληλα και θα διδάσκει, όπως:

  • Μουσική-σολφέζ στον αέρα
  • Άρθρωση του λόγου και διαφραγματική αναπνοή
  • λογοπαιδική
  • θεατρικό παιχνίδι
  • παραδοσιακό τραγούδι
  • μαθήματα επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα
  • βοηθητικές γυμναστικές ασκήσεις

Το εν λόγο πρόγραμμα έχει την έγκριση του υπουργείου Παιδείας και επί σειρά ετών διδάσκεται σε μεγάλα Ιδιωτικά σχολεία, στο Ωδείο Αθηνών και στη σχολή της κας Μαρίζας Κωχ. Οι εγγραφές ξεκινούν την  1η  Ιουνίου και λήγουν στις 15 του ίδιου μήνα. Η φόρμα εγγραφών θα διατίθεται στην γραμματεία των Δημοτικών Σχολείων του νησιού. Ο αριθμός των παιδιών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής. Στο τέλος του προγράμματος τα παιδιά θα έχουν την χαρά να καλέσουν τους γονείς και τους φίλους τους στην αποχαιρετιστήρια γιορτή, να τους παρουσιάσουν όσα έμαθαν και να λάβουν την βεβαίωση της εκπαίδευσης τους.

Ο Δήμος Θήρας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ο Παγκράτιος Πολιτιστικός Σύλλογος είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια μουσικής καλλιέργειας των παιδιών.

 Η οικονομική συμμετοχή του προγράμματος είναι  300€ (+50€ εγγραφή) εφάπαξ. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210- 92.27.687 από Τρίτη έως και Παρασκευή, ώρες 12.00πμ – 04.00μμ.

ΚΕΝΤΡΟ  ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ  ΚΙΝΗΣΗ & ΛΟΓΟΥ  ΜΑΡΙΖΑ  ΚΩΧ

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.